perjantai 7. lokakuuta 2011

Perjantai

Aivan mahtava fiilis! Jotenki tää blogin avaaminen helpottaa tietyllä tavalla kun rakastan kirjoittamista. Sittenku tietäis vaa mistä aloittaa :D

Tänään koulussa oli aika öyhyt päivä, 9-14 <3 Meillä oli ihmisen anatomiaa. Luita, lihaksia, jänteitä....JA NE KAIKKI PITÄIS OSATA SUOMEKS JA LATINAKS?! Oikeesti tapan vielä sen ihmisen joka on keksiny että kosmetologi tarvii työssään latinaa. Joskus tietenkin muttei kovin usein.

Kävin pankissa hakemassa verkkopankkitunnukset, ja taas sain huomata että ei ne nuoret aina töykeitä ole. Mummo rollaattorinsa kanssa oli menossa pankin ovista ulos, siinä kuitenkaan onnistumatta. Päätin siis mennä auttamaan tuota mummorukkaa, kun koulussa näkee noita mummoraasuja niin paljon että tietää kyllä millasta niiden elämä on. Mummo vain katsoi mua oudosti ja sanoi: "okei". Hämmentävää.. No, seuraavista ovista oli juuri tulossa sisään nuorukainen, joka avasi mummolle ja minulle toisen oven. Kiitin miestä kohteliaasti mutta mummo ilman mitään kiitoksen sanaa vain marssi rollaattorinsa kanssa ovista läpi.

Oikeesti kuinka törkeetä on olettaa että koska sinä olet vanhempi, on sinulla oikeus avattuihin oviin kiittämättä ja etuilla jonoissa ja muissa ahtaissa tiloissa?

No, onneksi nyt oon kotona pimeässä  suojassa tuolta ällöttävältä syysmyrskyltä 5 kissan ja kahden kanin kanssa :D Kissat näyttää nauttivan ja pelkäävän tota myrskyy samaan aikaan :D  Tuijottavat ikkunasta ulos pupillit laajenneina ja karvat pystyssä, hölmöt lapsukaiseni <3

Nyt tulee kyllä niin tylsää ja tavanomaista tekstiä että kirjoitan sitten kun tulee lisää oikeaa asiaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti