tiistai 27. maaliskuuta 2012

Iskä on mun suojelusenkeli

Viime yönä tapahtui jotain joka sai mut hiljaiseksi. Koko päivä on menny itkiessä ja hämmennyksissä ollessa.

Mä näin unta että olin mun siskon Päivin kanssa jossain vanhassa talossa. Oli yö ja ulkona satoi rankasti. Seistiin yhden huuruisen ikkunan edessä. Yhtäkkiä siihen huuruiseen ikkuinaan tuli kädenjälki. Sitten toinen ja useampia ja ne liikku kamalaa vauhtia. Säikähdettiin ja lähdettiin juoksemaan toiseen huoneeseen.  Sielläkin oli ikkuna mutta siihen ilmestyi vain yksi käden jälki. (Feissariin kirjoitin että ikkunaan tuli teksti iskä koska muistin väärin)
Aistin iskän läsnäolon. Tunsin sen äänen mun sisällä ja se sanoi että sillä on meitä ikävä, ja jos se olis tienny miten paljon vastoinkäymisiä me joudutaan kohtaamaan niin se ei olis koskaan lähtenyt, ja että se rakastaa meitä. 
Tunsin sen rakkauden ja lämmön ja itkin vaan. 


Heräsin aamuyöstä tuohon uneen ja pelkäsin helvetisti. Itkin vaan ja mulla oli ihan kamala ikävä iskää. Tunsin etten ole yksin ja se tunne häiritsi. Menin sohvalle nukkumaan. Aamulla olin kuolemanväsynyt, ja itkin lisää. Menin tunnin myöhässä kouluun. Kirjoitin mun feissariin unestani, ja yhtäkkiä siskoni vastasi mulle näin kun olin tunnilla:


"Ei oo totta! Mä näin melkein samanlaista unta!
 Mä näin unta että istuttiin autossa sateella, ja ikkunat oli ihan huurussa. Sitten ikkunaan ilmesty käden jälki ja sydän. Tuijotettiin sitä jälkeä, ja sitten radiosta alkoi kuulua iskän ääni. Se sanoi että on pahoillaan siitä että on hylänny meidät, ja että se tietää että meidän elämä olisi ollut paljon helpompaa jos se olisi jäänyt meidän luokse, mutta menneitä ei pysty muuttamaan. Sitten radiosta alkoi soida Yön Ihmisen poika. Sitten musiikki taukosi, ja radiosta kuului vielä, että iskä rakastaa meitä, ja että kukaan ei voisi olla ylpeämpi lapsistaan, kun mitä se on meistä. Sen jälkeen musiikki jatkui. Meillä oli niin lämmin ja hyvä olla. Me pidettiin vaan toisiamme kädestä kiinni ja itkettiin."


Juoksin luokasta järkyttyneenä yhteen tyhjään luokkahuoneeseen ja itkin hysteerisenä. Mun luokkakaveri tuli mun perässä sinne luokkaan ja kuunteli häkeltyneenä tätä mun tarinaa. Elämää kuoleman jälkeen ON olemassa..
 Iskä oli oikeasti käynyt meidän luona, se ei ole kadonnut mihinkään vaikka se on kuollut. Se rakastaa meitä ja vahtii ettei meille tapahdu mitään pahaa. Äiti kertoi että iskällä olis ollu ens torstaina synttärit.
 Jos mä koskaan aikasemmin epäilin näitä juttuja ni en epäile enää.


Iskä mä rakastan sua <3

2 kommenttia:

 1. Wau, todella koskettava tarina. Liikutuin ihan tästä. Olen aina uskonut, että edesmenneet läheiset suojelee meitä ja tarkkailee meidän elämää jostain. Tämä tarina vain vahvisti käsitykseni asiasta.

  Näen itsekin usein unissa kuolleita läheisiäni, vaikka se ei kuulemma ole tavallista. Mene ja tiedä.

  Hieno tarina, vaikkakin surullinen, mutta silti niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Oon itkeskelly koko päivän. Iskä siis kuoli jo -92, ja toi Yö - Ihmisen poika oli kuulemma yks sen lempikappaleista ja se oli omistanu sen mulle ja päiville..

   Vaikka ihminen kuolee se ei koskaan katoa. On se aikasemminkin tullt joskus mun uneen vuosia sitten pyytämään anteeksi, mutta oon uskonu sen olevan vain mun mielikuvitusta. Toi että Päivi näki samaa unta vahvisti että iskä on aina tässä ja tulee olemaan <3

   Poista