maanantai 19. maaliskuuta 2012

Vittu

Paska tiistai, niin vitu paska tiistai. Vituttaa koko saatanan paska. Tiedän että ku meen kouluun tulee parempi fiilis, ehkä. Vituttaa ja masentaa vaan niin vitusti. Kämppä haisee ja näyttää paskaselta ja koulutyöt on taas jääny tekemättä. Ja ihmissuhdeasiat kusee.

..mutsi pisti heti viestiä et onko kaikki hyvin, ja toivotti jaksamisia. Mä en tajua miten se jaksaa tätä vitun oravanpyörää joka päivä. Töihin ja kotiin eikä muuta elämää, mun pää ainakin hajoaa. Vartti vielä ja pitää lähteä pysäkille. Haistais kaikki vaan pitkän paskan. Joku vois tehdä mulle mun etikset mun puolesta. Valmistua mun puolesta... Mut vittu ei. Opettajat vaa hymyilee päin naamaa ja vittuilee.
 Mä en enää jaksa tätä samaa paskaa. Riitelyä, koulussa väittelemistä, kämpän ylläpitämistä, rahat vaan häviää kun tyhmyyttäni oon lainannu isoja summia. Ja kaiken lisäks jotkut olettaa et multa voi lainata rahaa mennen tullen. Ilmottavat vaan että nyt tarvis taas rahaa, mene automaatille. VITTU VITTU VITTU. Saatanan kusipäät.
Eilen tuli taas sellanen olo et vois vaan tappaa ittensä, ei vaan jaksa kiinnostaa. En mä kyllä mitään niin typerää tekis, ei vaan jaksais. Mä haluan johokin lämpimään löhöämään ja unohtaa kaikki. Ottaa ne parhaimmat tyypit mukaan ja kadota vaan. Vittuun täältä vitun suomesta.

3 kommenttia:

  1. tarviit selkeesti jonkun rentoutus loman :) millon lähdetään ?

    VastaaPoista
  2. Tiistait on nykyään pahempia kuin maanantai. Tarviit kyl jonku aivotnarikkaan-hetken jolloin voit unohtaa kaiken paskan. Jos kaipaat siivoiluapua ni tuun mielellään auttamaan :) <3

    VastaaPoista