maanantai 19. maaliskuuta 2012

Käytöstavat

Uskomatonta miten on joidenkin vaikeaa ymmärtää.

Minulle ei puhuta rumasti ja minusta ei puhuta rumasti jos mun kanssa haluaa olla väleissä. Anteekspyynnön mä huolin vielä alkuvaiheessa mut jos oikeasti oikeuttaa tekemisensä/loukkaamisensa niin ettei tarvii pyytää anteeks niin sit ei oo tervetullut mun elämään.
Se on ihan vitun sama kuinka pienestä lauseesta tai sanasta on kyse mutta mä en enää ota paskaa niskaan. Jos toista loukkaa niin silloin tulee pyytää anteeksi. Varsinkin silloin jos toiselle sanoo että toinen kuvittelee itsestään liikaa ja että uskoo kaikkien exiensä juoksevan perässä ja että vaan nalkuttaa niin......eikö silloin pyydetä anteeksi?
Toisaalta tollasessa asiassa oon aika jyrkkä. Mä en ole sellaisten ihmisten kanssa tekemisissä jotka puhuu mulle tuolla tavalla, tai ajattelee musta noin. Jos mä olen kerta noin itserakas nalkuttava paska ni ei mun kanssa tarvitse olla väleissä.
 Mä en halua sellaisia ihmisiä mun ympärille jotka ajattelee että tollanen on oikeutettua. Kuka tahansa ajatelkoon että suhtaudun epäreilusti asiaan ja että "poltan siltoja takanani", ei välttämättä ymmärrä että mulle se on hyvin yksinkertainen asia: Jos joku näkee oikeudekseen laukoa toisen naamaan mitä tahansa asioita, ei ole mun kaveripiirin jäsen. Jotkin asiat kannattaa pitää itsellään, kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen. Kyllä munkin mielestä osa mun kavereista on turhamaisia mutta ei se oo mun asia sitä niille sanoa.

2 kommenttia: