torstai 12. huhtikuuta 2012

Depressed

Eikö tää paska olo lähe vittu sitten millään?!

Sellanen ihan outo olo. Koulukin tuntuu yhtäkkiä jotenki vieraalta paikalta. Kyl mä saatan välistä hymyillä ja nauraa, mut tuntuu kuin katsoisin itseäni jotenki ulkopuolelta. En ees ilahtunu tänää auringosta, enkä siitä että söin vain hedelmiä, enkä uudesta hupparista joka saapui postissa. Tein tänää asiakkaallekin ripset päin vittua kun ei vaan kiinnostanu, ei se kyllä valittanutkaan.
Siitä olin sentään vähän ylpeä että sain tehdä tänään kivempia hommia koulussa. Vastailin puhelimeen ja hoidin kassaa sekä valvoin toisen luokan koetilannetta kun taas toiset mun luokkalaiset joutui tekemään niitä älyttömän tylsiä perushoitoja. Varsinkin kun tiedän että vaan hyvät ja suositut oppilaat päästetään vähemmällä. Eilen sain liiketoimintasuunnitelman valmiiks. Sit ois viel lopputyö ja pari etätehtävää aromahieronnasta ja aromaattisista öljyistä.  Vittu mitä paskaa sanonpahan vaan.

Ainiin juttelin eilen mun vanhan kaverin kanssa. Se on asunu viimeset 13 vuotta Hollannissa, ja oon nähny sen viimeks 9 vuotta sitten. Sovittii et tavataan. Juttelin myös sen tyttöystävän kanssa, hirveen kiva hollantilainen tyttö ja sil on aikalailla sama tyyli ja musamaku ku mullaki. Ne kutsu mut Kesäks Hollantiin niiden luo <3 Vähä jännittää jo nyt. Onneks oon kuitenki aikasemminki ollu Hollannissa ni vähä tiedän mitä tapahtuu..

Voisin käydä tupakalla ja keksii  jotain tekemistä, kouluhommat ei maistu kyllä nyt yhtään.

1 kommentti:

  1. Voi kultapieni.. Ootko miettiny lääkityksen hakemista? Tiedät ettei se ole iso juttu :)

    VastaaPoista