lauantai 25. elokuuta 2012

Pitkästä aikaa..

Eipä ole tullut kirjoiteltua pitkään aikaan.

Naurahdin äsken kun tajusin joutuneeni vahingossa laiharille :D Oon alkanu säästää ihan kaikessa paitsi kissojen ruuissa (koska ah niin ihana sisareni pölli multa tonneittain rahaa eikä mulla oo varaa enää tehä mitään). Ostin kaupasta muutama päivä sitten säkeittäin makaroonia koska se oli alennuksessa, ajattelin että enää en osta mitään kallista turhaa ruokaa kotiin kuten esim. juustoa tai leipää. Aluks toi makarooni oli ihan liian nannaa ja söin sitä pussin päivässä, kunnes kyllästyin. Tänään söin vain yhden annoksen ja senkin paistettuna + maustettuna. Pakko kyllä ostaa kotiin pestoa millä saada alas nuo loput säkit makaroonia, koska muuten oikeasti oksennan. Vatsakin oli toissapäivänä niin sekaisin että istuin vessassa koko yön ja eilen aamulla nukuin pommiin kun työkkäriin piti mennä. Onneksi tuli kuitenkin käytyä ja sain kuulla että saan takautuvasti mun tuet tältä kuulta :D <3
Äsken sitten kaivelin kaappejani ja löysin jotain vanhoja laiharikeittopusseja, ja siellä oli onneks mun lemppareita jotka oli jääny edellisestä laiharista käytämättä. Ja eilen hemmottelin itseäni mandariineilla ja meloonin puolikkaalla + Pirkka colalightilla. Tuhlasin rahaa kylläkin vitamiineihin koska mulla on B-vitamiinin puutos (suupielet auki). Ja luontaistuotekaupasta ostin spiruliinaa ja jotai auringonhattu-c-vitamiini-sinkki-imeskelytabuja. sinällään turhaa mut nostattaa hyvin vastustuskykyä tälläsellä ruokavaliolla tähän vuodenaikaan.

Onneks yks frendi meni naimisiin ja halus multa 100 ja 1000 hoitoa ja tienasin jotai 300€. Seuraavaks on tulossa häämeikkiä ja kynsiä toiselle kaverille, mut eipä sillä kauaa hurrata.

Oispa jotain huumeita. Viinaa en jaksa/halua vetää, siinä en nää mitään hohdokasta, tulee vaa kauhee hedari. Mut ku ei oo oikee varaa matkustella pk-seudulle ja takas ni pakko olla yksinään ni olis sitten mielummin pöhnässä kuin selvinpäin. Vituttaa ku kaverit on velkaa eikä niilläkää oo varaa maksaa takas. Mut eipä ne niille mitää voi. Stna.
Sit ku saan nää rastat päästä pois haen Sokokselle kosmetiikkamyyjäks. Se olis sellanen duuni mitä oikeesti tykkäisin tehdä. Jos en saa duunia, ni sitte meen työharjoitteluun ja tienaan 9€ päivässä + työttömyystuki. Mietin et saankohan mä asumistukea kun tätä omaisuutta kuitenkin vielä on olemassa. Ainahan sitä saa hakea, kukapa kieltää.

1 kommentti: