tiistai 1. marraskuuta 2011

Love in the air

Kyllä, mä taidan olla hyvin vahvasti ihastunu tohon M:n. Haluaisin vain sen kaikkuun makaamaan ja pussailemaan sitä.
Kuinka ikävä mulla onkaan ollu tätä tunnetta.. Olla ihastunut <3 Saa söpöillä toisen kanssa, keksiä kaikkii hölmöjä hellyyttelynimiä ja hymyillä niin että poskiin sattuu :)
Uskoin etten voi enää koskaan luottaa keneenkään. Totta on että tuun olemaan varuillani ihmisten suhteen varmaan loppuelämäni. Sen verran pahan arven Tomi jätti mun sieluun. Se vei multa luottamuksen muihin ihmisiin. Vitun sika.
Sain kyllä kuulla yhdeltä Tytiltä kenen kanssa Tomi petti mua että Tomi on keksiny jonku uuden muijan itelleen. Tytti oli menny kertomaan sille muijalle totuuden tomista, narsistisuudesta, valheista ja pettämisestä. Tää muija oli sit kysyny Tomilta että mikä juttu tää oikein on, ni Tomi oli tunnustanu kaiken. Kertonu että kyllä, hän on pettänyt mua ja Tyttiä, pelannu sikamaisesti meidän välillä. Ja oli vielä sanonut ettei aio seurustella kenenkään kanssa, että hän ei oo valmis sellaseen.

Mä oon niin ihmeissäni. ottiko se ihminen oikeasti vastuun teoistaan ja oli valehtelematta? Ei. Uskon kyllä että toi on taas jotain säälipisteiden keräämistä, ei muuta. Perusnarsisti. Siihen ei voi eikä kannata luottaa. Kuten on huomattu ettei välillä edes parhaaseen ystäväänsäkään kannata luottaa, siitä saa vaan paskaa niskaansa. Joudun koko ajan ei ihmisten  suhteen tolkuttaa tota ajatusta päässäni: "Älä luota, se kuitenkin valehtelee". Siitä on tullu mulle mun mantra, ja tähän mennessä oon huomannu sen ihan hyödylliseksi. Pidän itseäni järkevämpänä ihmisenä nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti